Arbeta hos oss

Att arbeta på Lindorff innebär att jobba i ett företag som är inriktat på att hjälpa människor. Med 4 400 anställda i 12 länder och på god väg att bli den största globala leverantören av kredittjänster, söker vi alltid efter nya talanger
Vi formar morgondagens lösningar
Vi formar morgondagens lösningar.

Lär känna oss

Kredithanteringsmarknaden förändras snabbt, och vi på Lindorff ser det som självklart att vara med och forma morgondagens lösningar. Samtidigt som vi anpassar oss till de yttre förändringarna förbättrar vi fortlöpande våra tjänster så att de uppfyller våra klienters och kunders höga förväntningar. På Lindorff nöjer vi oss inte med lösningar som fungerar – vi vill erbjuda lösningar som gör livet lättare. Om du är en person som ser möjligheter i förändringar kan du vara den vi söker.

NÄR DU ARBETAR PÅ LINDORFF INSER DU SNART ATT MÄNNISKOR – SÅVÄL ANSTÄLLDA SOM KLIENTER OCH KUNDER – ÄR DET CENTRALA I VÅR VERKSAMHET

Vi har verksamhet i 12 länder i Europa, och med 4 400 kompetenta medarbetare försöker vi ständigt överträffa marknadens förväntningar. Vi är ledande i Europa inom kredithanteringstjänster och vi utmanar dagligen vårt arbetssätt för att utveckla och förnya den bransch vi är verksamma i.


Lediga tjänster

Det är våra medarbetare som ger oss vår ledande ställning i branschen, och vår verksamhet bygger på att skapa förtroende och främja nya idéer. Därför är vi alltid intresserade av nya talanger till vårt team som kan vara med och utforma morgondagens lösningar.

Läs mer om våra lediga tjänster här.

/media/97374/anna-n.jpg

"När du börjar arbeta på Lindorff märker du snabbt att det är goda relationer till andra människor som är grunden i allt vi gör. Vi arbetar alltid med respekt och omtanke för våra kunder och kollegor vilket ger ett varmt och välkomnade företagsklimat"

- Anna Norberg, Director HR