Så hjälper vi dig som företagare

Så hjälper vi dig som företagare

Det ska vara snabbt och enkelt för dig som företagare att ta hjälp av Lindorff. Dessutom betalar du ingenting för hanteringen och vi garanterar att dina kunder står i centrum genom hela processen.

Kostnadsfri inkasso

Hos Lindorff betalar du varken årsavgift eller ärendekostnader för påminnelse- eller inkassohantering. Våra tjänster omfattar hela betalningsprocessen - från fakturahantering, betalningspåminnelser och inkasso till rättsliga åtgärder och efterbevakning av avskrivna fordringar.

Läs mer och kom igång här.


Enkelt webbverktyg

Du registrerar och hanterar enkelt dina ärenden i Lindorffs webbverktyg. Du får också tillgång till utmärkta rapporter på detaljnivå, ända ned till enskilda inkassoärenden. Via verktyget har du också en säker och enkel direktkontakt med våra rådgivare om du behöver hjälp.

Läs mer här.

Enkelt webbverktyg för registrering av dina ärenden

Dina kunder i centrum genom inkassoprocessen.

Dina kunder i centrum

Att du har goda relationer med dina kunder är av yttersta vikt även för oss. Därför är vi måna om att anpassa inkassoprocessen efter vad du efterfrågar och efter varje kunds situation. Allt för att värna ditt företags anseende och kundrelationer.

Läs mer och kom igång här.


Blogg för företagare

Som företagare är det ofta mycket att göra och svårt att prioritera rutinsysslor såsom fakturering. Samtidigt kan mycket hänga på en enda kunds betalningsförmåga. Kanske har du lagt ner mycket tid i förväg med en leverans och läget för dig och ditt företag kan bli kritiskt om kunden inte betalar i tid, eller i värsta fall inte betalar alls. Det kan också vara svårt att trycka på kunderna då du också är beroende av en god kundrelation. Vad kan du göra själv och vilken hjälp kan du få från Lindorff. 

Besök vår blogg med fler bra tips för dig som företagare.

Blogg för företagare

Nytt samarbete

Lindorff och Pastell Data har sedan en tid tillbaka en full integration mellan programvaror och system. Integrationen gör det möjligt att skicka påminnelser och inkassoärenden genom Lindorff direkt via Pastell Datas affärssystem ProFit 10. Enklare och mer sömlöst kan det knappast bli. Läs mer om fördelarna med samarbetet.