Lindorff blir Lowell

Lindorff Sverige är en del av Lowell-koncernen och kommer därför att under oktober övergå till varumärket Lowell även i Sverige.
Lindorff är nu en del av Lowell
Med vår samlade kompetens fortsätter vi att ge ditt företag bästa möjliga service.

Lindorff Sverige bildar tillsammans med Lindorff i Danmark, Estland och Finland samt Intrum Justitia i Norge en nordisk enhet inom Lowell-koncernen. Nu tar vi nästa steg i integrationen med Lowell och byter under oktober 2018 namn till Lowell i dessa länder. 

Lowell är efter förvärvet av vår verksamhet i Sverige och övriga Norden, Europas näst största aktör inom kredithantering med 4 400 anställda i nio länder.

Lowell grundades i Storbritannien 2004 av CEO James Cornell och har en stark entreprenöriell historia. Under 2015 gick Lowell samman med den tyska marknadsledaren GFKL och etablerades därmed i DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz). Idag har Lowell 36 miljoner europeiska konsumenter som kunder.

Vi är stolta över att nu vara en del av Lowell. Vi delar ett gemensamt fokus på våra klienter och deras slutkunder. Med Lowells starka ägare Permira och Ontario Teachers’ Pension Plan i ryggen, får vi ökad kapacitet för framtida investeringar inom innovation, digitalisering och analysområdet.

Med en ökad tillgång till data säkerställer vi en innovativ produktutveckling och förbättrade processer som resulterar i mer exakta prognoser – vilket i sin tur hjälper dig att bygga och behålla goda relationer med dina kunder.

Vi byter inom kort varumärke till Lowell, men för tydlighetens skull kommer vi att lägga till - "Tidigare Lindorff Sverige" i logotypen. För dig som kund till oss kommer vi att göra allt för att namnbytet ska gå så smidigt som möjligt. Det sker inga förändringar i hur du tar kontakt med vår kundtjänst och övriga kontaktvägar kommer också att fungera précis som vanligt.

 

Om du har några frågor eller kommentarer, vänligen kontakta vårt försäljningsteam eller kundservice så berättar vi gärna mer. Läs mer om Lowell.

Vi har höga ambitioner och en vision om att vara bäst inom vårt område i Norden.