Lindorff en viktig del av Lendifys framgångar

Därför är samarbetet med Lindorff en viktig del av Lendifys framgångar

Peer to peer-långivaren Lendifys nära samarbete med Lindorff har haft en stor del i Lendifys höga tillväxttakt det senaste året. I november 2016 när samarbetet annonserades, ökade inflödet av privata investerare till den högsta nivån under en vecka.

read more
Det handlar alltid om människor

Det handlar alltid om människor

För att vara säker på att vårt inkassoarbete verkligen är anpassat efter din kund arbetar vi med personlighetstyper. Varje personlighetstyp baseras på våra kunskaper om dina kunder och innefattar fakta och data om deras beteende och preferenser.

read more
Händelserik höst för Lindorff Sverige

Händelserik höst för Lindorff Sverige

2017 har hittills varit minst sagt intensivt för hela Lindorff-koncernen. Startskottet gick redan i slutet av 2016, då planerna på en sammanslagning mellan Intrum Justitia och Lindorff presenterades. Under juni kom sedan beskedet att Lindorff Sverige tillsammans med Danmark, Finland, Estland och Intrum Justitia i Norge, inte ska ingå i den nya globala koncernen, utan bildar tillsammans en fristående nordisk koncern.

read more
Så hjälper Lindorff fintech-bolag att växa

Så hjälper Lindorff fintech-bolag att växa

Lindorff är idag samarbetspartner till några av landets mest omskrivna fintech-bolag. Vi bad Sverigechefen Erika Rönnquist Hoh berätta mer om fintech, Lindorff och hennes tankar kring framtiden.

read more
Lindorff Sverige del av nybildad nordisk koncern

Lindorff Sverige är nu del av nybildad nordisk koncern

Lindorff Sverige bildar tillsammans med Lindorff i Danmark, Finland, Estland och Intrum Justitia i Norge en nordisk koncern. De fem länderna blir tillsammans en stark aktör på den nordiska marknaden.

read more