Lindorff Sverige får ny ägare

Lowell blir ny ägare till Lindorff Sverige

Det europeiska kredithanteringsföretaget Lowell blir ny ägare till Lindorff i Sverige, Danmark, Estland, Finland samt Intrum Justitias verksamhet i Norge.

Läs mer
Små- och medelstora företag

Så hjälper vi dig som företagare

Det ska vara snabbt och enkelt för dig som företagare att ta hjälp av Lindorff. Dessutom betalar du ingenting för hanteringen och vi garanterar att dina kunder står i centrum genom hela processen.

Läs mer
Lindorff en viktig del av Lendifys framgångar

Därför är samarbetet med Lindorff en viktig del av Lendifys framgångar

Peer to peer-långivaren Lendifys nära samarbete med Lindorff har haft en stor del i Lendifys höga tillväxttakt det senaste året. I november 2016 när samarbetet annonserades, ökade inflödet av privata investerare till den högsta nivån under en vecka.

Läs mer
Så hjälper Lindorff fintech-bolag att växa

Så hjälper Lindorff fintech-bolag att växa

Lindorff är idag samarbetspartner till några av landets mest omskrivna fintech-bolag. Vi bad Sverigechefen Erika Rönnquist Hoh berätta mer om fintech, Lindorff och hennes tankar kring framtiden.

Läs mer
Lindorff och Bambora

Lindorff och Bambora möjliggör fakturabetalning direkt via betalterminalen

När Bambora, en av Europas största aktörer inom betallösningar, behövde hitta en ny lösning för fakturaköp, föll valet på Lindorff som samarbetspartner. Lindorffs expertis inom kredithantering, och erfarenhet av produktutveckling inom finans, kom att bli en perfekt matchning för det snabbväxande fintech-bolaget.

Läs mer